Saimme lunta, pakkastakin.
Mikä parasta, saimme valoa! Aina vain pitenevät päivät,aavistuksen keväästä.

Katsellessani aikaa taaksepäin, näen melko tummia sävyjä. Tarkemmin ajateltuna en näe mitään. Vain elettyä elämää. Päivien helminauhaa. Paljon on tapahtunut,vai onko? Loppujen lopuksi elämä virtaa eteenpäin omalla painollaan. Jokainen päivä on erillainen,uusi.Kuitenkin samankaltainen kuin edellinen. Rutiineihin pohjautuva. Kiehtovaksi kaiken tekee yllätyksellisyys. Mitä vain voi tapahtua, yllättävää, hämmentävää, ilahduttavaa tai... vähemmän ilahduttavaa. Haasteita, voittoja, tappioita.

Hengailimme talvisen,aurinkoisen sunnuntai päivän ratoksi Tuomarinkartanolla. Minä, Marlo`n, Flyde, borzoit Babi&Zola, Ile ja Suski,salukifriidut musta Nopea-Nuoli Ansa ja ihastuttava Mizuu :) Marlo`n nautti, nautti ja nautti juoksuseurasta. Rohkeni jopa pyytää likkoja leffaan! Saas nähdä lähtevätkö?

Ilkka ikuisti talvista elämää ja leikkiä kuviksi. Löytyvät galleriastani. Lämpimät kiitokset mukavasta seurasta, edellä mainituille! Speciaalit tietenkin Ilelle, joka sormet jäässä toteutti toiveitamme;)

Mainittakoon myös Marlo`nin näyttelydebyytti Turun tammikuisessa KV-näyttelyssä 27.1 Marlo`n esiintyi ensi kertaa julkisesti, kaiken mahdollisen ja mahdottoman arvostelun alaisena pentuluokassa. Kuudesta pennusta Marlo`n oli kolmas.Esiintyi ja käyttäytyi kaikin puolin mallikkaasti maailmalla. Hieno poika. Rakas Saluki. On mitä katsoa, kokoa ja näköä!